Bitcoin Cash Wallets

Bitcoin Cash wallets minder i høj grad til Bitcoin Wallets. Adresserne bruger også samme format. Derfor skal man passe på ikke at sende sine Bitcoins til Bitcoin Cash adresser og omvendt, da det kan være svært eller umuligt at tilgå dem efterfølgende.

Standard Wallet (let og gratis til PC og Mac)

Electron Cash er en Bitcoin Cash wallet praktisk til brug på computer eller bærbar pc. Den minder om Electrum til Bitcoin og er bygget på samme kode.

Electroncash

Mobil Wallet (iOS og Android)

En mobil wallet er praktisk til opbevaring af mindre mængder digital valuta, og velegnet til praktisk brug herunder hverdags køb. Coinomi er gratis, let at installere, og understøtter både Bitcoin og Bitcoin Cash, samt andre digitale valutaer.

Coinomi

Ledger Nano Hardware Wallet (høj sikkerhed)

En hardware wallet er en lille fysisk enhed der kan sættes i USB stikket. Det er en dyrere løsning men er let at bruge og har høj sikkerhed - selv på malware inficerede computere. De private nøgler er placeret krypteret på selve enheden. En Ledger Nano S understøtter både Bitcoin og Bitcoin Cash, samt et væld af andre digitale valutaer.

Ledger nano s

Bitcoin Cash Papir wallet (gaver eller investering)

Kan bruges hvis du køber som investering eller som en måde at give Bitcoin Cash som f.eks. julegave. Hvis du bruger en papir wallet er det meget vigtigt at du aldrig afslører din private nøgle til andre. Du skal bruge den angivne Bitcoin Cash adresse. Med en papir wallet kan du altid senere importere din private nøgle til en mobil wallet eller lign, og dermed bruge dine Bitcoin Cash.

Cashaddress